ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΘΗΒΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΘΗΒΑ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΘΗΒΑΣ ΄΄Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ΄΄

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΘΗΒΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΘΗΒΑ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας ‘’Ο Πίνδαρος’’, Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς και η ΕΛΜΕ Βοιωτίας ανταποκρινόμενοι σε αιτήματα συναδέλφων, και μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θήβας Κ. Παπαχαραλάμπους, αιτήθηκαν να εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Θήβας, Παρασκευή μεσημέρι (αναχώρηση από Θήβα στις  15:00) – Κυριακή μεσημέρι (επιστροφή από Θεσσαλονίκη στις 15:00), από Θήβα για Λάρισα -  Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Θήβα (επιστροφή την Κυριακή).

Παρακαλούμε, όσοι/ες  συνάδελφοι/ σσες επιθυμούν να μετακινηθούν να καλέσουν άμεσα στα τηλέφωνα του ΚΤΕΛ Θήβας (22620 27511 & 22620 27512), έως και την Πέμπτη 28/9 και ώρα 10:00 π.μ.,  για κρατήσεις θέσεων. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα προβούν σε κρατήσεις θέσεων θα εξαρτηθεί και η εκτέλεση του δρομολογίου.   Σε αντίθετη περίπτωση, για την εκτέλεση ή μη του δρομολογίου,  θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Θήβας. Στα εν λόγω δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται και ενδιάμεσοι σταθμοί.

Η ώρα αναχώρησης ορίζεται στις 15:00 και για τους/τις συναδέλφους/σσες που είναι διατεθειμένοι/ες να ταξιδέψουν από Λιβαδειά με ανταπόκριση στο Κάστρο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου