Συμμετοχή στις διήμερες κινητοποιήσεις για την επικείμενη μετακίνηση ή υποβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων


Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Θήβας « Ο Πίνδαρος» σε έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή 17/6/2011 κι αφού έλαβε υπόψη του την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων  και  την πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής Αγώνα στο Δημαρχείο της Θήβας,  το μεσημέρι της Τρίτης (14/06/2011)- στην οποία συμμετείχε εκπρόσωπός του-   αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στις διήμερες κινητοποιήσεις του Δήμου Θηβαίων κατά της επιχειρούμενης υποβάθμισης της περιοχής με την κατάργηση ή συρρίκνωση υπηρεσιών, όπως του Νοσοκομείου, της Δ.Ο.Υ, του Τελωνείου, του Ο.Ε.Κ , κά
                                                                                και καλεί
 όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν:

Δευτέρα 20 Ιουνίου ώρα 09:00π.μ – 12:00μ.μ.: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο του Νοσοκομείου (αναχώρηση λεωφορείου ώρα 8 π.μ. από το Παλαιό Δημαρχείο – κεντρική πλατεία).

Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ : Πανθηβαϊκό συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς την Δ.Ο.Υ Θηβών.

Τέλος, το Δ.Σ του Συλλόγου ζητά την αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Θήβας και των Δημόσιων Υπηρεσιών  και δεν θα επιτρέψει την οποιαδήποτε υποβάθμιση σε βάρος των πολιτών.


Για το Δ.Σ
                   Η Πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου