ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 21-22-23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ για την ενημερωτική συνάντηση με θέμα την αυτοαξιολόγηση.Το Δ.Σ του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ ΘΗΒΑΣ«Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»  ενεργοποιεί την απόφαση της ΔΟΕ για στάση εργασίας και κηρύσσει :

  • ·         Δίωρη στάση εργασίας Τρίτη 21 Ιανουαρίου 12-2 και συγκέντρωση

στο 7ο Δημ. ΘΗΒΑΣ στις 12:00 π.μ
 (έχουν κληθεί οι Διευθυντές  Δημ. Σχ. Ακραιφνίου, Άρματος, Ελεώνα, 1ο Θήβας, 2ο Θήβας, 6ο Θήβας, 7ο Θήβας, 8ο Θήβας, Κάστρου , Νεοχωρακίου, Υπάτου. )


  • ·         Τρίωρη στάση εργασίας Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 11-2 και συγκέντρωση

στο 4ο Δημ. ΘΗΒΑΣ στις 11:00 π.μ
(έχουν κληθεί οι Διευθυντές 3Ο Θήβας, 4ο Θήβας, 5Ο Θήβας, 9Ο Θήβας, 1ο Αλιάρτου, 2ο Αλιάρτου, 1ο Βαγίων, 2ο Βαγίων, Καπαρελλίου, Λεύκτρων, Πλαταιών, Δομβραίνας, Πύλης, Σκούρτων, Θεσπιών, Μαυρομματίου)


  • ·         Δίωρη στάση εργασίας Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 12-2 και συγκέντρωση

 στο 1ο Δημ. Σχηματαρίου στις 12:00 π.μ
(έχουν κληθεί οι Διευθυντές  Δημ. Σχ. Αγίου Θωμά, Ασωπίας, Δηλεσίου, Καλλιθέας, Οινόης, Οινοφύτων,1ο Σχηματαρίου, 2ο Σχηματαρίου, 3ο Σχηματαρίου, Τανάγρας.
προκειμένου να μπλοκάρουμε τα σεμινάρια για την αυτοαξιολόγηση, που έχουν προγραμματίσει οι σχ. Σύμβουλοι της  Περιφέρειάς μας για τους Δ/ντές των σχολείων ευθύνης τους.


  • ·                     Καλούμε τους σχ. Συμβούλους να ακυρώσουν τα σεμινάρια.

  • ·                     Καλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές που έχουν κληθεί να πάρουν μέρος στο σεμινάριο να μη συμμετάσχουν και να συνταχτούν με τις αποφάσεις του συλλόγου και της ΔΟΕ, δηλώνοντας στάση εργασίας, ώστε να είναι συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά καλυμμένοι.

  • ·                     Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη στάση εργασίας (ειδικά την ημέρα που αφορά το σχολείο τους) και τη συγκέντρωση στο σχολείο που έχει προγραμματιστεί να γίνει ώστε να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ τη διεξαγωγή του σεμιναρίου ακολουθώντας τα δεκάδες παραδείγματα των συναδέλφων σε όλη τη χώρα. Να στείλουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι η αυτοαξιολόγηση και η αξιολόγηση λαιμητόμος των δικαιωμάτων μας και των σχολείων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ & ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΜΑΖΙΚΟ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ                                           ΡΟΥΠΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου