ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014 στο 1ο Δημ.Θήβας

            17:00 Συνάντηση Διευθυντών/ριών 
                          18:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις εξελίξεις στο θέμα της αυτοαξιολόγησης.

Καλούνται όλοι οι Διευθυντές/-ντριες και Προϊστάμενοι/-μένες των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων σε συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου μας την Τρίτη 1 Απριλίου 2014, ώρα 5 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί επίσης όλους τους συναδέλφους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 1 Απριλίου 2014, ώρα 6 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας.

ΜΑΖΙ πρέπει να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.
Τη μάχη αυτή την ξεκινήσαμε συλλογικά και ενωμένα
Πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο.
Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να υποταχτούμε αλλά να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους που συλλογικά θα αμφισβητήσουμε την προσπάθεια του υπουργείου να επιβάλει επιτακτικά και βίαια την αξιολόγηση.
Διευθυντές σε πολυθέσια ή ολιγοθέσια καλούνται να σχηματίσουν ομάδες εργασίας παρά την αρνητική θέση των συναδέλφων τους. Εκπαιδευτικοί καλούνται να συμμετέχουν σε κάτι που θεωρούν ότι καταστρέφει το δημόσιο σχολείο.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε μπορούμε να περιμένουμε τη ΔΟΕ που όχι μόνο δε στέκεται στο ύψος των απαιτήσεων, αλλά φαίνεται να κωλυσιεργεί ! Ενώ οι χρονικές προθεσμίες τρέχουν, αυτοί χρονοτριβούν!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΤΗΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου