ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε                      ΘΗΒΑΣ «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»                          ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3      ΘΗΒΑΣ (Εντός 3ου Δημοτικού)   Βοιωτίας (Περιφέρειας Θήβας)   Τ.Κ: 32200 

syllekpaidpe.thivas@gmail.com

 

 

Θήβα 21/9/2021

Αρ. πρωτ.: 19

Προς: Σχ. Μονάδες Ν. Βοιωτίας

(Περιφέρεια Θήβας), Συναδέλφους Σχ. Μον. Περιφέρειας Θήβας


ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήβας ‘’ Ο Πίνδαρος’’ , ακολουθώντας την απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ, καλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη όλα τα μέλη του, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021  και ώρα 20:15, με θέμα την Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των Σχ. Μονάδων, Υ.Α. 108906/ΓΔ4/ΦΕΚ 4189/10-9-2021  «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων».

Βασικοί ομιλητές στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ο Πρόεδρος της ΔΟΕ κ. Κικινής Θανάσης και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τρούλης Γεώργιος.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας θα δώσουν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που μας απασχολούν σχετικά με τις διαδικασίες και τις πρακτικές ενέργειες – βήματα των Συλλόγων Διδασκόντων, για την υλοποίηση της απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για κήρυξη απεργίας αποχής.


Ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης θα αποσταλεί αύριο το πρωί, Τετάρτη 22/9/21, στα σχολεία. Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους!  

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου