ΘΕΜΑ 4ο: Έκτακτη γενική συνέλευση


ΘΕΜΑ 4ο: Έκτακτη γενική συνέλευση
     Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε να πραγματοποιηθούν έκτακτες   Γενικές Συνελεύσεις σε όλους τους Συλλόγους, προς ενημέρωση των συναδέλφων για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και τη λήψη απόφασης για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κλάδου, λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης όπως:
Τη συνεχιζόμενη απαράδεκτη υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.
Τις τελευταίες νέες οριζόντιες περικοπές στις αποδοχές των εκπαιδευτικών, των χειρότερα αμειβόμενων εργαζόμενων του δημόσιου τομέα.
Τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τη θεσμοθέτηση ενός νέου μισθολογίου - βαθμολογίου στο δημόσιο τομέα με το οποίο επιδιώκει να περικόψει ακόμη περισσότερο τις αποδοχές μας.
Τους ελάχιστους διορισμούς που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά.
Την έλλειψη των περισσότερων βιβλίων από τις σχολικές μονάδες της χώρας και το γεγονός ότι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν σε συνθήκες που δεν επικρατούν ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες (φωτοτυπίες βιβλίων) για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Την υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, οι οποίες είναι αδύνατο υπό τέτοιες συνθήκες να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος λειτουργίας των σχολείων.
 Συνεπώς το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης την Τετάρτη   28/9/2011 στις 19.00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου