ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ


Το Δ.Σ. του συλλόγου σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/11/2015 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας
Οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα αρχίσουν στις 8.30 π.μ. και θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την Εκλογή του νέου Δ.Σ του Συλλόγου μας .
Υπενθυμίζουμε ότι:
Η άδεια που έχει εκδοθεί από το Δ/ντη Εκπαίδευσης, μετά από αίτημα του Συλλόγου, αφορά όλα τα μέλη του Συλλόγου, εκπαιδευτικούς Π.Ε. και δόθηκε αποκλειστικά για την άσκηση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Θυμίζουμε ότι πέρυσι υπήρξε διάστημα που είχε απαγορευτεί η συγκεκριμένη άδεια και είναι σημαντικό να συμμετέχουμε μαζικά δείχνοντας την αξία και τη σημασία της.
 Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Η άδεια που παίρνουμε δεν είναι για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο, για να μπορέσουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε συλλογικές αποφάσεις για την υπεράσπιση της ζωής μας και της δημόσιας εκπαίδευσης και να μην αφήσουμε την τύχη μας σε άλλους. Επίσης οι εκλογές θα καθορίσουν το νέο ΔΣ και τον προσανατολισμό στη δράση του. Στις ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες που ζούμε, ΜΟΝΟ συλλογικά μπορούμε να απαντήσουμε. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές είναι επιβεβλημένη, ουσιαστικά και τυπικά. Η μη συμμετοχή μας, απαξιώνει και τελικά υπονομεύει τα δικαιώματά μας. Οι συνάδελφοι που δεν θα λάβουν μέρος στις εργασίες της Συνέλευσης οφείλουν να βρίσκονται στα σχολεία τους και να εργαστούν κανονικά.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνει
την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 από
17:οο μ.μ έως 18:00 μ.μ στο χώρο συνεδριάσεων του Συλλόγου.
Πληροφορίες: 22620 65296 / 6948 78 18 18

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ                         ΖΕΛΕΝΙΤΑΣ ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου