ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΘΗΒΑΣ 

                             «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»                                         





12 Οκτώβρη 2015
Προς: εκπ/ους, γονείς,
μαθητές της περιοχής μας

Οι τραγικές εικόνες που καθημερινά έρχονται στην επικαιρότητα με τις  ιστορίες προσφυγιάς των χιλιάδων ανθρώπων που επιχειρούν να διασχίσουν τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της Ευρώπης για να ξεφύγουν από τον πόλεμο και μιλούν στις καρδιές των ανθρώπων, μας κινητοποίησαν, ώστε να ζητήσουμε τη βοήθεια σας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.
  Δείχνοντας έμπρακτα αλληλεγγύη σ’ αυτή την τραγική συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε, καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων σε κάθε σχολείο να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να στηρίξουν την προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης ενημερώνοντας μαθητές/τριες  και γονείς.
Συγκεκριμένα από Δευτέρα 12 Οκτωβρίου μέχρι Παρασκευή 23 Οκτωβρίου καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές/τριες να συλλέγουν :

















Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε, η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και γενικότερα η ελληνική κοινωνία μπορεί να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη, ώστε να ανακουφιστούν κατά το μέγιστο δυνατό οι άνθρωποι που είναι πρόσφυγες πολέμου.
Η συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες μπορεί να γίνεται σε πρώτη φάση ανά σχολείο. Μετά από επικοινωνία με το Δ.Σ του συλλόγου θα γίνει συνεννόηση για τη μεταφορά και την παράδοσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: Χαλιαμάλιας Φώτης 6948781818  - Μικροπούλου Νανά 6977614725

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου