ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ·       Η κράτηση της συνδρομής των 10 € (συνδρομή για όλη τη χρονιά), θα γίνει μέχρι 17 Μαρτίου 2017.
·       Τα χρήματα θα δοθούν στον διευθυντή/ρια του σχολείου και άμεσα μέλη του Δ.Σ θα τα παραλάβουν και θα δώσουν την αντίστοιχη απόδειξη. Η κράτηση δεν μπορεί να γίνει με τη μισθοδοσία (όπως συμβαίνει με το μόνιμο προσωπικό και τους αναπληρωτές τακτικού προϋπολογισμού) γι΄ αυτό επιλέγεται αυτός τρόπος. Είναι υποχρεωτικό όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να είναι οικονομικά τακτοποιημένα ,ώστε να παραμείνουν ενεργά . Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ζητάμε τη βοήθεια των διευθυντών των σχολικών μονάδων καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τον ταμία του Συλλόγου να μεταβεί σε κάθε σχολείο.

·       Αν κάποιος από τους διευθυντές δεν μπορεί για οποιοδήποτε λόγο να βοηθήσει στην προσπάθεια μας αυτή, ας επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τόσο τους συναδέλφους διευθυντές για τη βοήθεια αλλά και τους συναδέλφους αναπληρωτές για την άμεση τακτοποίηση της συνδρομής τους προς το Σύλλογο.

Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου