ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ


Το Δ.Σ. του συλλόγου σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/5/2017 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας
Οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα αρχίσουν στις 8.30 π.μ. και θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την Εκλογή των αντιπροσώπων του Συλλόγου μας για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.
Η άδεια που παίρνουμε δεν είναι για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο, για να μπορέσουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε συλλογικές αποφάσεις για την υπεράσπιση της ζωής μας και της δημόσιας εκπαίδευσης και να μην αφήσουμε την τύχη μας σε άλλους. Επίσης οι εκλογές θα καθορίσουν το νέο ΔΣ της ΔΟΕ και τον προσανατολισμό στη δράση του. Στις ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες που ζούμε, ΜΟΝΟ συλλογικά μπορούμε να απαντήσουμε. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές είναι επιβεβλημένη, ουσιαστικά και τυπικά. Η μη συμμετοχή μας, απαξιώνει και τελικά υπονομεύει τα δικαιώματά μας. Οι συνάδελφοι που δεν θα λάβουν μέρος στις εργασίες της Συνέλευσης οφείλουν να βρίσκονται στα σχολεία τους και να εργαστούν κανονικά.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι τη Δευτέρα 29/5/2017 στα μέλη του Δ.Σ

Όσοι συνάδελφοι αναπληρωτές δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους (10 ευρώ) θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στη Συνέλευση.
Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου