Κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών – μελών της Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2017

   Επειδή οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν αντιστοιχούν σε 509 παιδιά, το Δ.Σ. αποφάσισε να μην προβεί στην προγραμματισμένη κλήρωση και να ικανοποιήσει το σύνολο των αιτήσεων.
           Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Ο.Ε. (για λόγους ευνόητους δεν θα αναγραφούν τα ονόματα των παιδιών).
            Για την αποφυγή προβλημάτων σε σχέση με τη διαδικασία καταβολής των χρημάτων στους δικαιούχους υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:
            Οι γονείς των παιδιών πληρώνουν, στην κατασκήνωση, όλο το ποσό με την αποχώρηση των παιδιών τους. Κατόπιν, προσκομίζουν τα δικαιολογητικά στη Δ.Ο.Ε. για να τους δοθεί το ποσό που αποφασίστηκε. Στην περίπτωση που ο δικαιούχος είναι γονέας περισσοτέρων του ενός παιδιών, προσκομίζει ξεχωριστή απόδειξη για το κάθε παιδί.
Αυτό γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:
α) Προσκομίζουν αυτοπροσώπως ή
β) Στέλνουν στη Δ.Ο.Ε. με courier ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (όχι συστημένα με ταχυδρομείο γιατί δεν μπορούν να παραληφθούν),-με δική τους χρέωσητην πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής για το μέρος του ποσού που τους αφορά (δηλαδή 200 ευρώ) όπου θα αναγράφεται η φράση «μέλος της Δ.Ο.Ε.» δίπλα στο όνομά τους. Επίσης, φωτοτυπία της σελίδας του βιβλιαρίου με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους (κατά προτίμηση στις τράπεζες ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ALPHA Bank), όπου θα κατατεθεί από τη Δ.Ο.Ε. το ποσό. Απαραίτητο είναι να αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο του παιδιού στην απόδειξη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
  • Στο βιβλιάριο να εμφανίζεται το ίδιο όνομα δικαιούχου με αυτό του γονέα στην απόδειξη.
  • Επειδή η φετινή χρονιά είναι εκλογική για το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. τα χρήματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ.
  • Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης από την κατασκήνωση, οι γονείς να δίνουν προσοχή στο ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη.



Απο τη Δ.Ο.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου