Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής εκπαιδευτικών στη 2η περίοδο επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ

Ολοκληρώθηκε σήμερα 28/11/2017 στις 14:00, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα προγράμματα της 2ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ. Μπορείτε να δείτε την τελική εικόνα υποβολής αιτήσεων, ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 15/11/2017 που ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μέχρι σήμερα, λήξη της προθεσμίας, υποβλήθηκαν 14.166 αιτήσεις. Το πλήθος των αιτήσεων, που διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, όπως και κατά την προηγούμενη 1η περίοδο επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ που έλαβε χώρα στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον της εκπαιδευτικής κοινότητας για τις δράσεις επιμόρφωσης για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στην διδακτική πράξη, γνωστές ως Β’ επίπεδο ΤΠΕ, στις οποίες έχουν μέχρι σήμερα συμμετάσχει περίπου 32.000 εκπαιδευτικοί.

Αύριο, Τετάρτη 29/11/2017 το απόγευμα, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κλήρωσης που θα ακολουθήσει λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων, για την κατανομή των αιτούντων εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα της επιλογής τους, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της αίτησής τους, μέσω του πληροφοριακού συστήματος της πράξης (http://e-pimorfosi.cti.gr/mis), με χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.
 
Τα προγράμματα της παρούσας περιόδου προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 18/12/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου