ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ Α' ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε                      ΘΗΒΑΣ «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»                          ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3  ΘΗΒΑΣ (Εντός 3ου Δημοτικού)   

Βοιωτίας (Περιφέρειας Θήβας)

              Τ.Κ: 32200  

syllekpaidpe.thivas@gmail.com

 

 

Θήβα 17/8/2020

Αρ. Πρωτ.: 37

Προς:ΥΠΑΙΘ, ΔΟΕ, Σχολικές Μονάδες Π.Ε. Βοιωτίας (Περιφέρεια Θήβας)

 

 












ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Κατά το τελευταίο διάστημα και από την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων για τις προσλήψεις της Α’ φάσης των αναπληρωτών, διαδίδονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με τις πιστώσεις που αφορούν τον αριθμό των προσλήψεων, καθώς και τις προσλήψεις που αφορούν τα προγράμματα σε παράλληλη στήριξη και  ΖΕΠ.

Οι εν λόγω πληροφορίες προκάλεσαν, και συνεχίζουν να προκαλούν, σύγχυση στους συναδέλφους με αποτέλεσμα, αυτό ,  να δυσχεραίνει την προσπάθεια συμπλήρωσης της αίτησης των περιοχών, διότι  οι συνάδελφοι δεν έχουν μια σαφή εικόνα σχετικά με τον/τους νομό/νομούς που σκέφτονται να δηλώσουν αφού δεν γνωρίζουν αν θα γίνουν προσλήψεις σε όλα τα προγράμματα (παράλληλη στήριξη, ΖΕΠ) και πόσες. Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα!

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας, ζητάμε από το Υ.ΠΑΙ.Θ να δώσει μια ξεκάθαρη και επίσημη απάντηση, έγκυρα και έγκαιρα, σχετικά με τις προσλήψεις της Α’ φάσης των αναπληρωτών, αφού λίγο πριν την εκπνοή των αιτήσεων τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να ταλαιπωρούνται.

 Επίσης, αίτημα του Συλλόγου αποτελεί η κάλυψη όλων των κενών από την  Α’ φάση , και όχι μόνο το 70%, καθώς και η κάλυψη των κενών ΖΕΠ και παράλληλης στήριξης. Η κάλυψη όλων των κενών σε όλες τις δομές από την Α’ Φάση θα εξαλείψει τις όποιες αδικίες στους συναδέλφους και θα συμβάλει σε μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

 

Για το Δ.Σ. Του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου