ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ 2020

 



 


Αρ. Πρωτ. 951

 

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

 


Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

(Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε.)

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

 

Συνάδελφοι

 

                Σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, άρθρο 19 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) διεξάγονται την πρώτη εργάσιμη Τετάρτη του μηνός Νοεμβρίου, κάθε δεύτερου έτους.

                Φέτος οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ορίζεται η 25η Σεπτεμβρίου 2020. Τονίζουμε ότι οι προθεσμίες που θέτει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας είναι ασφυκτικές, επομένως χρειάζεται αυξημένη προσοχή στην τήρηση των αναφερόμενων καταληκτικών ημερομηνιών.

                Ύστερα από τα παραπάνω σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Οι υποψηφιότητες για τα Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και το  Κ.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να υποβληθούν στη Δ.Ο.Ε. ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00, προκειμένου να διαβιβαστούν στις 25/9/2020 στους περιφερειακούς Δ/ντές και στη Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας (θα σταλούν ηλεκτρονικά και οι αιτήσεις υπογεγραμμένες και η συγκεντρωτική κατάσταση).


2. Οι υποψηφιότητες για τα Π.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να υποβληθούν στους τοπικούς συλλόγους, μέχρι την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου αυτοί να τις διαβιβάσουν στους Δ/ντές Εκπαίδευσης, το αργότερο μέχρι 25/9/2020 (αν υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στο Νομό, τη διαδικασία  διεκπεραιώνει ο  μεγαλύτερος Σύλλογος της περιοχής).


3. Σας στέλνουμε υπόδειγμα αίτησης υποψηφιότητας, η οποία περιλαμβάνει τα στοιχεία που πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθούν.

 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι αιτήσεις για Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε. κατατίθενται στη Δ.Ο.Ε. από τον εκπρόσωπο της παράταξης σε ηλεκτρονική κατάσταση για το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και ξεχωριστά ανά Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ.  Οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι για Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.  – Κ.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη Δ.Ο.Ε.  μέχρι 23/9/2020, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00.

Σε περίπτωση που υπάρχει λογότυπο στην παράταξη θα πρέπει να κατατεθεί και αυτό σε ηλεκτρονική μορφή για το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και ξεχωριστά ανά Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.


 





Αθήνα  21/9/2020

Προς

Τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου