ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΣΕΠΕ ΘΗΒΑΣ

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε                      ΘΗΒΑΣ «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»                           ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3    ΘΗΒΑΣ (Εντός 3ου Δημοτικού)                    Βοιωτίας (Περιφέρειας Θήβας) 

Τ.Κ: 32200  

syllekpaidpe.thivas@gmail.com

 

 

Θήβα 18/2/2021

Αρ. πρωτ.: 9

Προς: Σχ. Μονάδες Ν. Βοιωτίας

(Περιφέρεια Θήβας), Συναδέλφους Σχ. Μον. Περιφέρειας Θήβας

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήβας ‘’ Ο Πίνδαρος’’ , συντασσόμενος με τις αποφάσεις του ΔΣ της ΔΟΕ, καλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη όλα τα μέλη του, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. με θέμα την Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των Σχ. Μονάδων (Υ.Α. 6603/ΓΔ4/20-1-2021  συγκρότηση ομάδων δράσης, συνεδρίαση για τη σύνταξη έκθεσης «Εσωτερικής και Εξωτερικής Αξιολόγησης», κλπ.).

Βασικοί ομιλητές στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ο Πρόεδρος της ΔΟΕ κ. Κικινής Θανάσης και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τρούλης Γεώργιος.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας θα δώσουν απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που μας απασχολούν σχετικά με τις διαδικασίες της αξιολόγησης και την απεργία – αποχή.

Ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης θα σας αποσταλεί μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης.

Σε περίπτωση που κάποια σχολική μονάδα έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για το παραπάνω θέμα την εβδομάδα που διανύουμε παρακαλούμε να αναβληθεί μέχρι την Παρασκευή 19/2/2021 προκειμένου να προηγηθεί η ενημέρωση από τα μέλη του Συλλόγου και τα μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ, όπου θα απαντηθούν οι ερωτήσεις όλων μας, θα εκφραστούν οι αμφιβολίες μας και οι τυχόν απορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα προβλέπεται από τις διατάξεις του ν.1264/1982, όπως αυτές έχουν ερμηνευτεί από τα αρμόδια Δικαστήρια (όλως ενδεικτικώς Δ.Εφ. 486/1995 κ.α.) και συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας η οποία καλύπτει τους συμμετέχοντες από κάθε πειθαρχική ευθύνη. Με βάση την εμπειρία της απεργίας – αποχής στο υπόλοιπο Δημόσιο, δεν προκύπτει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, οικονομική επίπτωση για τους συμμετέχοντες. (ΔΟΕ Α.Π. 1337– 8/2/2021). 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου