ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 3-3 (Τα τέρματα της ομάδας μας: Σακομήτρος 12’ –Χαλιαμάλιας 31΄- Χαλιαμάλιας 70΄)




Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Κολυμπίρης Χ, Μαρίνης Γ, Λαμπίρης Α, Μυλωνάς Γ, Μπαλιάμης Ν, Γκέκας Π, Χαλιαμάλιας Φ (Σύλλογος Θήβας), Μάρκου Α, Σκουρολιάκος Α, Παγώνης Π,  Παπακωνσταντίνου Β, Παπακώστας Β, Σακομήτρος Ι (Σύλλογος Λιβαδειάς)




Η ομάδα εκπαιδευτικών των Συλλόγων Θήβας και Λιβαδειάς αντιμετώπισε ομάδα από τον Ορχομενό, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Ορχομενού. Παρά τη δυνατή βροχή, όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ο αγώνας ήταν συναρπαστικός σε όλη τη διάρκεια.  Δεν ήταν μόνο ο καιρός που θύμιζε…. Αγγλία αλλά και το σκορ. Το τελικό 3-3 είναι απόλυτα δίκαιο , σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες, εναλλαγές στο σκορ και αγωνία μέχρι το τέλος.




 Η ομάδα των εκπαιδευτικών προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Σακομήτρου στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, όμως οι παίχτες  του Ορχομενού αντέδρασαν άμεσα και πριν τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών αγώνα με δύο όμορφα τέρματα προηγήθηκαν 2-1.  Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μυλωνά και πάσα ακριβείας του Σκουρολιάκου μέσα στην περιοχή, ο Χαλιαμάλιας κατέβασε όμορφα την μπάλα και αφού απέφυγε τους αμυντικούς πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 




 Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν την ομάδα μας, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πήραν και πάλι το προβάδισμα με 3-2. Κι ενώ όλα έδειχναν πως αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα , στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παπακωνσταντίνου με κάθετη πάσα βρήκε τον Χαλιαμάλια λίγο έξω από την περιοχή , που κράτησε τη μπάλα όσο χρειάστηκε και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ
 και γράφοντας έτσι το τελικό 3-3. 



Τον αγώνα παρακολούθησε από τον πάγκο της ομάδας μας ο διευθυντής εκπαίδευσης Βοιωτίας 
κ. Γιαννιός Μιχαήλ.




Εξαιρετική η διαιτησία των : Μυλωνάκης Δ,  Πούλος Οδ. Κ,  Καρρής Γ.




Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία την ομάδα του Ορχομενού και τους ανθρώπους του γηπέδου, τον αντιδήμαρχο κ. Νταλαβούρα Ιωάννη, την ΕΠΣΒ και τον αρχιδιαιτητή Φλώτσιο Σταύρο για την παρουσία των διαιτητών . Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρήστου Γιάννη από την ομάδα του Λαφυστίου για την εμφάνιση που χρησιμοποίησε η ομάδα μας. Κυρίως ευχαριστούμε τη συνάδελφο Δερματίδου Ελισάβετ που ανέλαβε την οργάνωση της ομάδας και την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Οι αγώνες θα συνεχιστούν και μπορεί να συμμετέχει κάθε εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολείο της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου