ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


   Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, εκδικάζεται στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο η υπόθεση της εκπαιδευτικού και αιρετής στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, Παπαδοπούλου Ελισάβετ.

    Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας άσκησε δίωξη σε βάρος της με βάση τον νέο πειθαρχικό κώδικα για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας» μία αναχρονιστική ασαφή και γενικόλογη κατηγορία, μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να βρεθεί κάτι προς κατηγορία.

   Η συνάδελφος διώκεται γιατί υπερασπίστηκε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων, αποκάλυψε τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από τη διοίκηση, καθώς και την άθλια πραγματικότητα στη λειτουργία των σχολικών μονάδων. 

   Η συνάδελφος διώκεται γιατί, ως αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, διατύπωσε γνώμη διαφορετική από τη διοίκηση η οποία έχει την άποψη ότι με βάση τον νέο πειθαρχικό κώδικα των δημοσίων υπαλλήλων, αυτό συνιστά αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας

    Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στην εκπαιδευτικό και αιρετή στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, Ελισάβετ Παπαδοπούλου, ενόψει της εκδίκασης της ένστασής της στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Απαιτούμε την αθώωση της συναδέλφου και την πλήρη αποκατάστασή της, οικονομική και υπηρεσιακή.

Για το Δ.Σ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




      ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ                                                               ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου