15 ΜΑΪΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σας ενημερώνουμε για την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων  στις διαδικασίες της Δ.Ο.Ε, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο 4ο Δημοτικό Θήβας. Εκείνη την ημέρα έχει εξασφαλιστεί άδεια και δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα. 

Επισημαίνουμε τα εξής : Θα σταλεί άμεσα η ημερήσια διάταξη της Συνέλευσης με ώρα προσέλευσης 9 - 9:30 και έναρξη εκλογικής διαδικασίας 12:30.

Οι εκπαιδευτικοί που δεν θα λάβουν μέρος σε αυτή οφείλουν να ενημερώσουν εγκαίρως τους Διευθυντές/Προϊσταμένους των Σχολικών μονάδων προκειμένου να παραμείνουν στο σχολείο τους και να διερευνηθεί η δυνατότητα τροποποίησης του ωρολογίου προγράμματος. 
 Παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση των γονέων – κηδεμόνων των μαθητών και νηπίων για την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους (10 ευρώ) και να παραλάβουν βεβαίωση από την εφορευτική επιτροπή αφού ψηφίσουν ώστε να την προσκομίσουν στους  Διευθυντές/Προϊσταμένους των σχολείων τους.
Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου