ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ




Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Θήβας με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς συμπαραστέκεται στον «άνισο» αγώνα ενάντια της πανδημίας, γύρω από τον κορονοϊό COVID-19. Οι εκπαιδευτικοί από την πρώτη στιγμή της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων έδωσαν, και συνεχίζουν να δίνουν, τη μάχη για τη στήριξη των μαθητών σε εκπαιδευτικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο τοποθετώντας στο κέντρο τον μαθητή.
Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) ζητάμε να εξεταστεί το ενδεχόμενο έκτακτης επιχορήγησης στις σχολικές επιτροπές για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού που θα συνδράμει στο έργο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές, σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία για τα δεδομένα της χώρας.
Για την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης πολλοί μαθητές δεν διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό όπως: υπολογιστή ή tablet, σύνδεση στο διαδίκτυο, δεν έχουν την ευχέρεια να διαθέτουν 2 ή και παραπάνω υπολογιστές αν στην οικογένεια υπάρχουν 2 ή και περισσότερα παιδιά.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρας μας, ας φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών πράττοντας με αλληλεγγύη και γνώμονα το συμφέρον των πολιτών ξεπερνώντας τα οποιαδήποτε εμπόδια με σύνεση, ομόνοια και συνεργασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                   ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου